Selectie Adviseurs

Een optimale match tussen opdrachtgever, ontwerpteam en ontwerpopgave is cruciaal voor een goed eindresultaat: duurzame en functionele zorghuisvesting die aansluit op de identiteit van uw organisatie. De keuze van de juiste adviseurs vereist een zorgvuldig proces, waarin de balans wordt gezocht tussen objectieve en subjectieve criteria. Als onafhankelijke partij begeleiden wij dit proces van begin tot eind: van het samen bepalen van selectie- en beoordelingscriteria, aanbesteding tot en met het ontwerp, realisatie en de oplevering van uw huisvesting. Wij hebben altijd volle aandacht voor het gebruikersperspectief en onderlinge afstemming, in elke fase van het proces.

Architectenselectie

Bij de selectie wordt met naruk ingezet op de kernkwaliteiten van de architecten: verbeelden en visualiseren van de vragen vanuit de opdrachtgever en op samenwerking.
Of het nu gaat over een woon-/zorginstelling, Kulturhus, MFA, IKC, gemeentehuis of sporthal: wij zorgen ervoor dat u met de best passende architect aan de slag gaat. Dat doen wij zowel bij Design & Build als in traditionele constructies. Zodat er een gebouw ontstaat dat niet alleen duurzaam en functioneel is, maar ook aansluit op de visie en kernwaarden van de organisatie. Nu én op de lange termijn.

BFBM0305

Onafhankelijke partij

ICSzorg verheldert samen met u wat nodig is en welke stappen u moet doorlopen om te komen tot de beste adviseurs voor uw ontwerpopgave. Wij nemen door welke mogelijkheden en opties er zijn, zodat u een keuze kunt maken. Onze adviseurs leven zich in uw opdracht in. Als onafhankelijke partij is het ons belang dat u de juiste keuzes maakt in elke fase van het proces. Wij zijn kritisch en ervaren in het proces van selecties.