Vastgoedscan

Een Vastgoedscan is een transparante en objectieve beoordeling van uw vastgoed of vastgoedportefeuille. Het gebruikt een vooraf gedefinieerd format.

 

Verschillende aspecten zoals gebruikerskwaliteit, technische staat, technische prestaties, duurzaamheid, toekomstige waarde, enz. zullen worden geëvalueerd. Voor de waardering gebruiken we een puntenschaal.

 

Specifiek gericht op het verduurzamen van uw vastgoedportefeuille geven scans inzicht of het nog loont om te investeren in uw gebouw. In overleg met u bepalen we op welke aspecten beoordeeld gaat worden.

Het uitvoeren van vastgoedscans

Alle locaties worden geïnspecteerd voor een quick scan. Daarnaast geven tekeningen, asbestinventarisaties en (duurzame) meerjarenonderhoudsplannen (MJOP’s) extra inzicht in inspecties. Vastgoedscans dienen als basis voor het prioriteren van gebouwen als onderdeel van de huisvestingsplanning op lange termijn.

 

Het Duurzame MJOP sluit aan bij regulier geplande vervangingsmomenten om te beoordelen of toekomstige investeringen de moeite waard zijn om te vervroegen en sneller milieu- of operationele voordelen te realiseren.